Zařízení & příslušenství
Croquembouche met sinaasappel custard en donkere chocolade
Příprava 30min.
Celkový 10hod.
16 porties
Suroviny
Soezendeeg
-
water300 g
-
boter in stukken160 g
-
zout½ tl
-
suiker20 g
-
bloem240 g
-
eieren (± 6 middelgrote eieren)350 g
Sinaasappel custard
-
suiker140 g
-
sinaasappelschil (van ± 2 sinaasappels)2 el
-
volle melk1000 g
-
maïzena (zetmeel)100 g
-
eieren4
-
eierdooiers4
-
natuurlijk vanille-extract2 tl
Donkere chocolade
-
pure chocolade in stukken500 g
Opbouw
-
poedersuiker50 g
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portie
Sodík
1461.1 mg
Protein
127 g
Kalorie
7574.8 kJ /
1810.4 kcal
Tuk
115.1 g
Vláknina
4.3 g
Nasycený tuk
43.9 g
Sacharidy
56.9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Feestelijk Buffet
12 recepty/-ů
Benelux
Benelux
Mohlo by se vám také líbit...
Lamscurry met erwten, mango, banaan en pistachenoten
1hod. 30min.
Vegan croissants met notenvulling
Žádné hodnocení
Bessencurd
20min.
Vijgenmosterd
25min.
Veen- en vlierbessen punch
Žádné hodnocení
Soep van pompoen, bloemkool en romanesco
45min.
Profiteroles
2hod.
Smoothie bowl met frambozen en chiazaad
10min.
Gougère-soezen met zalmmousse
25hod. 35min.
Vegan hazelnoot chocopasta
20min.
Carpaccio van rode biet en burrata met de Peeler
1hod. 25min.
Hollandaisesaus
15min.