Kompatibilní verze
Gâteau au topinambour et glaçage à la châtaigne
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de topinambours, en morceaux
- 240 g de farine de blé
- 20 g d'amandes en poudre
- 1 ½ c. à café rase de levure chimique
- 1 pincée de sel
- 3 œufs
- 80 g de sucre de canne
- 170 g d'huile de tournesol
- 2 c. à café d'extrait de vanille
- 20 g de beurre mou, et un peu pour le moule
- 200 g de crème de marrons
- 125 g de fromage à tartiner (cream cheese), à température ambiante
- 5 biscuits speculoos
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 3192 kJ / 763 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 78 g
- Tuk
- 44 g
Alternativní recepty
Crêpe Belle-Hélène
40min
Mahjouba (crêpes farcies)
2 Std. 50 Min
Gâteau au potiron d'Halloween
4h
Riz au lait (Arroz con leche)
3h
Sauce café-crème
35min
Toffees aux amandes
1h 45min
Vinarterta (gâteau islandais aux pruneaux)
48h
Courtesan au chocolat
3 godz. 15 min
Gâteau roulé au café
2 godz. 30 min
Kouign-amann aux pommes et myrtilles
24 Std.
Moelleux aux myrtilles
1h 25min
Crème brûlée à la badiane
4ωρ. 15 λεπτ.