Kompatibilní verze
Gâteau au topinambour et glaçage à la châtaigne
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de topinambours, en morceaux
- 240 g de farine de blé
- 20 g d'amandes en poudre
- 1 ½ c. à café rase de levure chimique
- 1 pincée de sel
- 3 œufs
- 80 g de sucre de canne
- 170 g d'huile de tournesol
- 2 c. à café d'extrait de vanille
- 20 g de beurre mou, et un peu pour le moule
- 200 g de crème de marrons
- 125 g de fromage à tartiner (cream cheese), à température ambiante
- 5 biscuits speculoos
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 3192 kJ / 763 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 78 g
- Tuk
- 44 g
Alternativní recepty
Pumpkin pie et noisettes torréfiées
1 godz. 40 min
Crêpe Belle-Hélène
40min
Tiramisu potimarron, chocolat
1 godz. 15 min
Biscuits noirs au citron
55 Min
Chocolat chaud des Incas
40min
Rochers à la banane
15min
Tartelettes aux pommes en filo
1 godz. 20 min
Pumpkin pie
2h
Gâteau de patate douce sans gluten et sans lactose
5sa 40 dk
Berawecka d'Alsace
3 Std.
Gâteau de crêpes aux foies de volaille
1 godz. 50 min
Gâteau aux poires et aux amandes
1 godz. 50 min