Zařízení & příslušenství
白木耳年糕甜湯
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 20min.
4 人份
Suroviny
-
乾燥白木耳 洗淨,浸泡2小時,去除底部黃色部份15 克
-
冰糖粉60 克
-
水1200 克
-
新鮮蓮子 洗淨,瀝乾60 克
-
紅棗 洗淨,瀝乾6 - 8 顆
-
枸杞 洗淨,瀝乾1 大匙
-
甜年糕400 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
140 mg
Protein
4.2 g
Kalorie
1433.3 kJ /
342.8 kcal
Tuk
0.5 g
Vláknina
1.2 g
Nasycený tuk
2228.5 g
Sacharidy
81.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
剩食活用術
7 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan