Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g un
- 2 tk tuz
- 1 tutam karabiber
- 800 g dana kol, sinirsiz, kemiksiz, orta boy küpler halinde kesilmiş (yaklaşık 4-5 cm)
-
5 - 6
g kişniş yaprağı
nebo 5 - 6 g maydanoz yaprağı, taze - 5 - 6 g maydanoz yaprağı, taze
- 5 - 6 g fesleğen yaprağı
- 20 g zeytinyağı
- 200 g domuz bacon, ince dilimlenmiş, parçalara bölünmüş (2-3 cm)
-
500
g soğan, elma dilimi şeklinde sekize bölünmüş
nebo 500 g kırmızı soğan, elma dilimi şeklinde sekize bölünmüş -
40
g beyaz rom
nebo 40 g brendi - 150 g doğranmış domates, konserve
- 100 g taze soğan, dilimlenmiş (2-3cm)
- 12 g taze ot karışımı (eşit miktarda biberiye, nane ve kekik) (bk. Öneriler)
- 100 g kırmızı şarap
-
300
g et suyu (dana etinden) (bk. Öneriler)
nebo 300 g su - 1 çavdar ekmeği, tabanı düz üstü bombeli (tabanı yakl. 27 cm, yükseklik yakl. 19 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porsiyon
- Kalorie
- 3696 kJ / 884 kcal
- Protein
- 65 g
- Sacharidy
- 159 g
- Tuk
- 41 g
- Nasycený tuk
- 8 g
- Vláknina
- 19 g
- Sodík
- 1046 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rokforlu ve etli pırasa çorbası
30 λεπτ.
Meksika Usulü Fasulyeli Kuzu
50 λεπτ.
Salatalık Turşusu (Tatlı)
48 Std. 20 Min
Et Bulyon (Sotelenmiş Sebzeli)
Žádné hodnocení
Tayvan Usulü Buharda Etli Yapışkan Pirinç
Žádné hodnocení
Provencal Baharatlı Şeftalili Tavuk ve Basmati Pilavı
1ωρ.
Kestane ve Kuru Meyve Doldurulmuş Hindi
Žádné hodnocení
Tavuklu Kuzu Etli Bulgur
1ωρ. 10 λεπτ.
Kalamarlı Börülce Yahnisi
Žádné hodnocení
Kuzu Gerdan Yahni
1 godz. 45 min
Çin Usulü Dana Eti
1ωρ. 20 λεπτ.
Pirinç Pilavı (Osmancık Pirinci ile)
40 Min