Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 325 g suiker
- 55 g maïszetmeel
- zonnebloemolie, om in te vetten
- 165 g water
- 2 zakjes gelatinepoeder (totaal 18 g)
- rode voedingskleurstof, naar eigen smaak (volitelně)
- ½ vanillestokje, enkel het merg (volitelně)
- 1 snuifje zout
- Nutriční hodnoty
- na 1 stuk
- Kalorie
- 73 kJ / 18 kcal
- Protein
- 0 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 0 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Glazuur
5 min
Kruimeldeeg
5 min
Glutenvrije pompoentaart met chocolade en noten
Žádné hodnocení
Speculoospasta
10 Min
Taartjes met chocolade- en pecannootvulling
1 Std. 10 Min
Halloween-worstvingers
1h
Mosterd-dillesaus
2 Std. 15 Min
Gefermenteerde rode uien
96 Std.
Veenbessen-chocolade cakemix
Žádné hodnocení
Chocoladetaart met sinaasappel
2 godz. 40 min
Brood en tomatensoep, opgerolde spinazieomelet en gestoomde ratatouillegroenten
1h 5min
Halloween quiche
2 godz.