Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1700 g di acqua
-
10
g di lievito di birra fresco sbriciolato
nebo 1 cucchiaino di lievito di birra disidratato - 500 g di farina manitoba
- 10 g di sale
- olio extravergine di oliva q.b.
- 30 g di succo di limone, spremuto fresco
- 100 g di acqua calda (non bollente)
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 2505.7 kJ / 599 kcal
- Protein
- 19.2 g
- Sacharidy
- 127.1 g
- Tuk
- 5 g
- Nasycený tuk
- 0.9 g
- Vláknina
- 4.8 g
- Sodík
- 1318.9 mg
Alternativní recepty
Pane semplice
4h
Pane veneziano
18hod. 30min
Pane arabo
3 godz. 30 min
Filoncini di semola
4h
Panini sfogliati
3 godz. 30 min
Michetta (TM6)
6 godz. 30 min
Pane tartaruga
20 Std.
Focaccia a bastone
5 Std.
Ciabattine
3 godz. 30 min
Pandoro TM6
15h 15min
Focaccia ad alta idratazione TM6
5 Std.
Pizza romana (di Gabriele Bonci)
24u.