
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1700 g di acqua
-
10
g di lievito di birra fresco sbriciolato
nebo 1 cucchiaino di lievito di birra disidratato - 500 g di farina manitoba
- 10 g di sale
- olio extravergine di oliva q.b.
- 30 g di succo di limone, spremuto fresco
- 100 g di acqua calda (non bollente)
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 599 kcal / 2505.7 kJ
- Protein
- 19.2 g
- Tuk
- 5 g
- Sacharidy
- 127.1 g
- Vláknina
- 4.8 g
- Nasycený tuk
- 0.9 g
- Sodík
- 1318.9 mg
Alternativní recepty
Pandoro TM6
15hod. 15min
Pane veneziano
18hod. 30min
Ciabattine
3hod. 30min
Banettes rustiche
15hod.
Filoncini di semola
4hod.
Cornetti sfogliati (TM6)
9hod.
Pane arabo
3hod. 30min
Panini all'olio (TM6)
1hod. 10min
Grissini torinesi
1hod. 35min
Focaccia ad alta idratazione TM6
5hod.
Pane semplice
4hod.
Pane all'acqua
4hod.