Pane veneziano

Pane veneziano

4.7 30 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 18hod. 30min.
1 pezzo

Suroviny

Lievitino
  • 150 g di acqua
  • 10 g di lievito di birra fresco
  • 150 g di farina manitoba
Pane
  • 165 g di acqua fredda
  • 300 g di semola rimacinata di grano duro
  • 5 g di lievito di birra fresco
  • 1510 g di acqua
  • 10 g di sale
  • 4 cucchiai di olio extravergine di oliva
  • 30 g di succo di limone

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 pezzo

Protein 47 g
Kalorie 7965 kJ / 1968 kcal
Tuk 45 g
Vláknina 27.5 g
Sacharidy 318 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...