Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Lievitino
- 150 g di acqua
- 10 g di lievito di birra fresco
- 150 g di farina manitoba
Pane
- 1675 g di acqua (di cui 165 g fredda)
- 5 g di lievito di birra fresco
- 300 g di semola rimacinata di grano duro
- 4 cucchiai di olio extravergine di oliva + q.b.
- 10 g di sale
- 30 g di succo di limone
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 7965 kJ / 1968 kcal
- Protein
- 47 g
- Sacharidy
- 318 g
- Tuk
- 45 g
- Vláknina
- 27.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pane di segale e erbe aromatiche
17 godz. 30 min
Pane in cassetta semplice
19 Std.
Pane semplice
4h
Pane contadino
19 Std.
Pane ai semi di girasole
22 godz.
Pane arabo
3h 30min
Pane di patate e noci
21h
Pane di segale
20h 30min
Baguette francese (TM6)
5h
Pane toscano (TM6)
16h 30min
Pane tartaruga
20h
Pane in padella
18h