Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g di cipolla rossa a pezzi
- 600 g di farina tipo 00 + q.b.
- 180 g di vino bianco
- 120 g di olio extravergine di oliva
- 12 g di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di lievito di birra disidratato
- 1 cucchiaio di bicarbonato di sodio
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 104.4 kJ / 25 kcal
- Protein
- 0.5 g
- Sacharidy
- 3.5 g
- Tuk
- 0.9 g
- Nasycený tuk
- 0.1 g
- Vláknina
- 0.1 g
- Sodík
- 60.4 mg
Alternativní recepty
Focaccia alle cipolle
2 godz. 40 min
Impasto base per pane
1h
Rose di pane ai sapori mediterranei (senza glutine)
1 godz. 45 min
Patate speziate
30min
Canederli agli spinaci
2j 30 menit
Pinsa farcita
3 Std.
Focaccia morbida
4 Std.
Treccine allo yogurt
6h 30min
Baguette pancetta e provolone
5 Std. 30 Min
Uova alla triestina
30min
Gelato ai cantucci e vin santo
10 Std. 30 Min
Bortellina
30min