Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g amêndoa s/ pele
- 175 g água
- 350 g açúcar
- 3 tiras de casca de laranja
- 1 pau de canela
- 8 gemas de ovo
- 16 folhas de massa filo
- Óleo q.b. p/ pincelar
- 4 - 5 c. sopa de açúcar em pó p/ polvilhar
- 2 c. chá de canela em pó, mais q.b. p/ polvilhar
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidade
- Kalorie
- 293.6 kJ / 70.2 kcal
- Protein
- 1.5 g
- Sacharidy
- 10.8 g
- Tuk
- 2.5 g
- Nasycený tuk
- 0.4 g
- Vláknina
- 0.5 g
- Sodík
- 37.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ovinhos da Páscoa com lemon curd
25min
Crème brulée com champanhe e palitos la reine
3h
Bolo do caco com massa-mãe
16sa
Profiteroles
1 Std. 30 Min
Ovos-moles de 12 gemas
40min
Mochis de maracujá
15h
Poufs de camarão e pescada
2 Std.
Mil-folhas
5h
Colchão de noiva
1h 10min
Doce de amêndoa de Leiria
35min
Ovos-moles de 6 gemas
40min
Ovos-moles de 8 gemas
45 Min