豆腐鱼烧豆腐

豆腐鱼烧豆腐

4.4 26 rating
Příprava 15min.
Celkový 30min.
3 人份

Suroviny

  • 20 克
  • 豆腐鱼 洗净,切块
    350 克
  • 嫩豆腐 切块3×3厘米
    250 克
  • 青椒 切块
    50 克
  • 老抽
    1 茶匙
  • 料酒
    25 克
  • 生抽
    25 克
  • ¼ 茶匙
  • 切葱花
    5 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 18.6 g
Kalorie 1344.3 kJ / 321.3 kcal
Tuk 20.2 g
Vláknina 0.7 g
Sacharidy 16 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...