Zařízení & příslušenství
豆腐鱼烧豆腐
Příprava 15min.
Celkový 30min.
3 人份
Suroviny
-
油20 克
-
豆腐鱼 洗净,切块350 克
-
嫩豆腐 切块3×3厘米250 克
-
青椒 切块50 克
-
老抽1 茶匙
-
料酒25 克
-
生抽25 克
-
盐¼ 茶匙
-
葱 切葱花5 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
18.6 g
Kalorie
1344.3 kJ /
321.3 kcal
Tuk
20.2 g
Vláknina
0.7 g
Sacharidy
16 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
品味江南
69 recepty/-ů
Čína
Čína