蒜蓉开背虾

蒜蓉开背虾

4.1 17 rating
Příprava 10min.
Celkový 25min.
4 人份

Suroviny

  • 蒜头
    30 克
  • 粉丝 泡水后沥干,约重300克
    120 克
  • 新鲜的虾 去虾线,开背
    250 克
  • ¼ 茶匙
  • 料酒
    2 茶匙
  • 豉油皇酱汁 美善品自制
    20 克
    20 克 生抽
  • 麻油
    15 克
  • 切葱花
    10 克
  • 蒸煮用
    500 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 12 g
Kalorie 894 kJ / 213 kcal
Tuk 4.9 g
Vláknina 0.7 g
Sacharidy 30.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...