Zařízení & příslušenství
炒猪肉条
Příprava 5min.
Celkový 15min.
1 完整食谱
Suroviny
-
橄榄油20 克
-
蒜头1 瓣
-
猪里脊肉 或250克猪后腰肉,切条(每条1x3-4厘米),用厨房用纸将表面擦干250 克
-
盐 (volitelně)2 - 3 小撮
-
黑胡椒粉 (volitelně)2 - 3 小撮
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 完整食谱
Sodík
549.8 mg
Protein
58 g
Kalorie
1844.1 kJ /
439.1 kcal
Tuk
22.8 g
Vláknina
0.7 g
Nasycený tuk
4.1 g
Sacharidy
0.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
高温基础专辑
17 recepty/-ů
Čína
Čína