Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Le sémifrio
- 9 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 150 g de sucre en poudre
- 150 g de pêches, détaillées en dés
- 150 g d'abricots frais, détaillés en dés
- 60 g de miel
- 1 branche de thym frais
- 15 g de jus de citron
- 500 g de ricotta
- 200 g de crème liquide 35% m.g.
Le décor de fruits frais
- 50 g de pêches, émincées en lamelles
- 50 g d'abricots frais, émincés en lamelles
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1724 kJ / 411 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 44 g
- Tuk
- 20 g
- Vláknina
- 2 g
Alternativní recepty
Délice d'été pêche-abricot
4h
Le drômois
12óra 45p
Mousse surprise
14 Std.
Terrine en fraîcheur de crudités
4 Std. 10 Min
Le rose-framboise
5h
Sphère comme une orange sanguine
18h
Verano
12óra 45p
Gâteau au café et à la vanille
5h 15min
Bavarois à la framboise sur gâteau noix et chocolat
13 Std. 15 Min
Bavarois poire-chocolat
14h 30 min
Bavarois aux fraises
6 godz. 25 min
Délice pomme-speculoos
12h