
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Le sémifrio
- 9 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 150 g de sucre en poudre
- 150 g de pêches détaillées en dés
- 150 g d'abricots frais détaillés en dés
- 60 g de miel
- 1 branche de thym frais
- 15 g de jus de citron
- 500 g de ricotta
- 200 g de crème liquide 35% m.g.
Le décor de fruits frais
- 50 g de pêches émincées en lamelles
- 50 g d'abricots frais émincés en lamelles
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 411 kcal / 1724 kJ
- Protein
- 14 g
- Tuk
- 20 g
- Sacharidy
- 44 g
- Vláknina
- 2 g
Alternativní recepty
Bavarois chocolat-framboise et mousse de pêche
15hod.
Bavarois pêche et fruits d'été
12hod. 45min
Le drômois
12hod. 45min
Mousse surprise
14hod.
Bavarois framboise-chocolat blanc
15hod. 30min
Verano
12hod. 45min
Bavarois à l'abricot
12hod.
Tarte aux cassis meringuée
2hod. 30min
Petites bouchées au chocolat et fruits exotiques
2hod. 30min
Bavarois poire-chocolat
14hod. 30min
Bavarois aux fraises
6hod. 25min
Bavarois aux trois chocolats
15hod.