Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 220 g de azúcar
- 3 - 4 tiras de piel de limón (solo la parte amarilla)
- 200 g de harina de repostería
- 100 g de aceite de girasol (y algo más para engrasar)
- 220 g de yogur natural
- 30 g de zumo de limón
- 15 g de levadura química en polvo
- 2 - 3 cucharadas de azúcar glas para espolvorear
- Nutriční hodnoty
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 936 kJ / 223 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 34.4 g
- Tuk
- 9.1 g
- Nasycený tuk
- 1.5 g
- Vláknina
- 0.3 g
- Sodík
- 107.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bizcocho de vainilla
1h
Bizcocho de chocolate con base crujiente de sarraceno
1h 10min
Bizcocho de chocolate negro y avellana al aroma de mandarina (sin huevo, sin gluten y sin lácteos)
1h 30min
Cake de yogur y chocolate
1h 30min
Bizcocho panadero con huevos de corral
17h
Bizcocho de chocolate sin huevo
1h 25min
Brownie con nueces
1h 30min
Bizcocho básico
40 min
Cookies con pepitas de chocolate (sin lactosa, sin huevo)
35min
Tortitas de avena y plátano
15min
Bizcocho de plátano vegano
1h 10min
Bizcocho de aceite de oliva
40 min