清炖蹄膀

清炖蹄膀

4.5 6 rating
Příprava 15min.
Celkový 2hod. 15min.
6 人份

Suroviny

  • 猪蹄膀,生的 切大块,提前汆烫沥干(见要诀)
    800 克
  • 料酒
    30 克
  • 打结
    2 支
  • 切片
    20 克
  • 1500 克
  • 约1茶匙,依个人口味调整
    5 克
  • 生抽 作为蘸料使用
    1 汤匙

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 598 mg
Protein 18.1 g
Kalorie 1260.3 kJ / 301.5 kcal
Tuk 23.5 g
Vláknina 0.1 g
Nasycený tuk 8.2 g
Sacharidy 3.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...