Zařízení & příslušenství
清炖蹄膀
Příprava 15min.
Celkový 2hod. 15min.
6 人份
Suroviny
-
猪蹄膀,生的 切大块,提前汆烫沥干(见要诀)800 克
-
料酒30 克
-
葱 打结2 支
-
姜 切片20 克
-
水1500 克
-
盐 约1茶匙,依个人口味调整5 克
-
生抽 作为蘸料使用1 汤匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
598 mg
Protein
18.1 g
Kalorie
1260.3 kJ /
301.5 kcal
Tuk
23.5 g
Vláknina
0.1 g
Nasycený tuk
8.2 g
Sacharidy
3.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
家常猪肉料理
10 recepty/-ů
Čína
Čína