蒸鳕鱼配胡萝卜香茅泥

蒸鳕鱼配胡萝卜香茅泥

3.5 2 rating
Příprava 20min.
Celkový 40min.
1 人份

Suroviny

  • 鳕鱼排
    140 克
  • 手指胡萝卜 去皮
    1 个
  • 1 小撮
  • 白胡椒粉
    1 小撮
  • 胡萝卜 切块
    200 克
  • 红甜椒 切块
    200 克
  • 100 克
  • ¼ 茶匙
  • 黄油
    30 克
  • 新鲜香茅 切段
    1 根
  • 青柠 仅取皮,切末
    ½ 颗

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 33.9 g
Kalorie 2259 kJ / 540 kcal
Tuk 31.1 g
Vláknina 9.5 g
Sacharidy 26.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...