Zařízení & příslušenství
蒸鳕鱼配胡萝卜香茅泥
Příprava 20min.
Celkový 40min.
1 人份
Suroviny
-
鳕鱼排140 克
-
手指胡萝卜 去皮1 个
-
盐1 小撮
-
白胡椒粉1 小撮
-
胡萝卜 切块200 克
-
红甜椒 切块200 克
-
水100 克
-
盐¼ 茶匙
-
黄油30 克
-
新鲜香茅 切段1 根
-
青柠 仅取皮,切末½ 颗
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
33.9 g
Kalorie
2259 kJ /
540 kcal
Tuk
31.1 g
Vláknina
9.5 g
Sacharidy
26.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
创意法餐
10 recepty/-ů
Čína
Čína