Zařízení & příslušenství
闷蹄膀浇头
Příprava 20min.
Celkový 25hod. 45min.
3 人份
Suroviny
-
猪腿肉 选用带皮猪后腿肉800 克
-
油15 克
-
八角2 颗
-
葱 打结15 克
-
姜2 片
-
香叶1 片
-
桂皮5 克
-
料酒25 克
-
生抽40 克
-
老抽25 克
-
蚝油15 克
-
冰糖60 克
-
水600 克
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
359.9 mg
Protein
49.7 g
Kalorie
2850.7 kJ /
681.3 kcal
Tuk
39.7 g
Vláknina
3.6 g
Nasycený tuk
13.9 g
Sacharidy
31.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
一起吃面吧
11 recepty/-ů
Čína
Čína