闷蹄膀浇头

闷蹄膀浇头

4.8 4 rating
Příprava 20min.
Celkový 25hod. 45min.
3 人份

Suroviny

  • 猪腿肉 选用带皮猪后腿肉
    800 克
  • 15 克
  • 八角
    2 颗
  • 打结
    15 克
  • 2 片
  • 香叶
    1 片
  • 桂皮
    5 克
  • 料酒
    25 克
  • 生抽
    40 克
  • 老抽
    25 克
  • 蚝油
    15 克
  • 冰糖
    60 克
  • 600 克

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 359.9 mg
Protein 49.7 g
Kalorie 2850.7 kJ / 681.3 kcal
Tuk 39.7 g
Vláknina 3.6 g
Nasycený tuk 13.9 g
Sacharidy 31.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...