Zařízení & příslušenství
菠菜猪肝粥
Příprava 10min.
Celkový 50min.
8 人份
Suroviny
-
猪肝 热水汆烫去血水后,切薄片200 克
-
胡椒粉½ 茶匙
-
料酒1 茶匙
-
米150 克
-
水1300 克
-
新鲜嫩菠菜 提前汆烫,切碎200 克
-
盐2 茶匙
-
姜 切细丝10 克
-
麻油1 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
7.2 g
Kalorie
471 kJ /
112 kcal
Tuk
1.8 g
Vláknina
0.5 g
Sacharidy
16.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
饗食弄堂
66 recepty/-ů
Čína
Čína