Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 100 g Wasser
- 150 g Milch
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- ½ TL Zucker
- 500 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 TL Salz
- 60 g Öl
Füllung und Fertigstellung
- 200 g Feta, in Stücken
- 1 Kugel Mozzarella (125 g), gut abgetropft, geviertelt
- 150 - 200 g Frischkäse
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- Öl zum Einfetten
- 1 Eigelb, verquirlt
- 4 Eier
- 5 Stängel Petersilie, gehackt, zum Bestreuen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 4513 kJ / 1079 kcal
- Protein
- 39 g
- Sacharidy
- 105 g
- Tuk
- 56 g
- Nasycený tuk
- 24 g
- Vláknina
- 4.9 g
- Sodík
- 1775 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Piroschki mit Möhren-Füllung
4 Std. 10 Min
Gemüse-Leber-Torte
1h 50min
Gebratene Teigtaschen mit Rindfleischfüllung (牛肉馅饼)
1 godz.
Kreppel
1 godz.
St. Petersburg - Joschiki
2h 55min
Wareniki mit Quark-Kirsch-Füllung
2 godz.
Pirog mit Weißkohl-Kräuter-Füllung
2 godz.
Pelmeni mit Meerrettich-Dip
1h 45min
Gewürzgurken-Suppe (Rassolnik)
1 godz. 20 min
Oladji – kleine Buchweizenpfannkuchen
30 min
Gefüllte Blinis
55min
Tschebureki
1 godz. 20 min