Zařízení & příslušenství
土豆炒肉片
Příprava 10min.
Celkový 25min.
3 人份
Suroviny
-
猪里脊肉 ,切薄片150 克
-
料酒5 克
-
生抽25 克
-
土豆 去皮,切成0.5厘米厚片300 克
-
油30 克
-
干辣椒 切段2 支
-
蒜头 切片2 瓣
-
葱 切段2 根
-
老抽 (约2克)½ 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
548.1 mg
Protein
13.4 g
Kalorie
1098 kJ /
262.7 kcal
Tuk
14.4 g
Vláknina
1.2 g
Nasycený tuk
2.8 g
Sacharidy
20.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
家常猪肉料理
10 recepty/-ů
Čína
Čína