Zařízení & příslušenství
香菇炖鸡
Příprava 10min.
Celkový 30min.
4 人份
Suroviny
-
葱 切段,3厘米3 支
-
姜 切片10 克
-
花椒 约1茶匙1 克
-
八角1 个
-
油10 克
-
鸡 切大块,5x5厘米500 克
-
干香菇 用水浸泡软化30 克
-
胡萝卜 切片100 克
-
料酒20 克
-
蚝油30 克
-
生抽10 克
-
糖10 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
25.5 g
Kalorie
1229 kJ /
293 kcal
Tuk
14.6 g
Vláknina
2.5 g
Sacharidy
16.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
饗食弄堂
66 recepty/-ů
Čína
Čína