葱爆肉

葱爆肉

2.6 20 rating
Příprava 15min.
Celkový 25min.
3 人份

Suroviny

  • 淀粉
    10 克
  • 猪里脊肉 切片
    150 克
  • 料酒
    5 克
  • 生抽
    10 克
  • 20 克
  • 2 片
  • 蒜头 切片
    2 瓣
  • 大葱 切斜片
    250 克
  • 1 小撮

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 11.8 g
Kalorie 786.3 kJ / 188 kcal
Tuk 10.9 g
Vláknina 2 g
Sacharidy 11.4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...