白萝卜排骨汤

白萝卜排骨汤

4.3 20 rating
Příprava 5min.
Celkový 3hod.
5 人份

Suroviny

  • 2200 克
  • 猪排骨 (汤骨,颈骨或螺旋骨),切块 (4 公分)
    400 克
  • 白萝卜 切片 (2 公分)
    500 克
  • 黄皮洋葱 切块
    100 克
  • 吊片 切条 (2 公分)
    1 块
  • 绍兴花雕酒
    1 茶匙
  • 枸杞
    20 克
  • 适量调味
    1 小撮
  • 白胡椒粉 适量调味
    1 小撮

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 154 mg
Protein 17 g
Kalorie 590 kJ / 141 kcal
Tuk 5 g
Vláknina 2 g
Nasycený tuk 2 g
Sacharidy 6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...