Zařízení & příslušenství
白萝卜排骨汤
Příprava 5min.
Celkový 3hod.
5 人份
Suroviny
-
水2200 克
-
猪排骨 (汤骨,颈骨或螺旋骨),切块 (4 公分)400 克
-
白萝卜 切片 (2 公分)500 克
-
黄皮洋葱 切块100 克
-
吊片 切条 (2 公分)1 块
-
绍兴花雕酒1 茶匙
-
枸杞20 克
-
盐 适量调味1 小撮
-
白胡椒粉 适量调味1 小撮
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
154 mg
Protein
17 g
Kalorie
590 kJ /
141 kcal
Tuk
5 g
Vláknina
2 g
Nasycený tuk
2 g
Sacharidy
6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
中式慢炖经典
13 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní