Zařízení & příslušenství
Ředkvičková pomazánka
Příprava 5min.
Celkový 5min.
4 porce
Suroviny
-
1 - 1 ½ polévkové lžíce čerstvé pažitky, (5 gramů)1 - 1 ½ polévkové lžíce řeřichy (5 gramů)
-
80 gramů červených ředkviček
-
¼ jarní cibulky
-
100 gramů čerstvého sýra
-
1 špetka soli
-
1 špetka pepře černého, mletého
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Sodík
136.3 mg
Protein
1.7 g
Kalorie
373.1 kJ /
89.2 kcal
Tuk
8.6 g
Vláknina
0.4 g
Nasycený tuk
4.8 g
Sacharidy
1.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Pomazánka z uzené makrely
15 min
Hermelínová pěna
10 min
Vaječná pomazánka se šunkou
25 min
Pomazánka ze sušených rajčat
10 min
Pomazánka z čabajky nebo loveckého salámu
15 min
Třená niva
5 min
Budapešťská pomazánka
10 min
Čabajská pomazánka
15 min
Česnekovo sýrová pomazánka
5 min
Falešná humrová pomazánka
15 min
Šunková pěna se smetanou
5 min
Pomazánka z červené řepy
5 min