Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 gramů šunky, vepřové, vcelku, nakrájené na kousky
- 50 gramů másla, pokojové teploty
- 50 gramů čerstvého sýru, např. Lučiny
- 50 gramů smetany, min. 30 % tuku
- 1 špetka pepře, černého, mletého
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 702 kJ / 168 kcal
- Protein
- 6.4 g
- Sacharidy
- 0.75 g
- Tuk
- 15.8 g
- Vláknina
- 0.02 g
Alternativní recepty
Strouhanka z čerstvého pečiva
5min
Bagety
35min
Šunková pěna
5min
Pomerančový nápoj
5min
Čabajská pomazánka
15 Min
Třená niva
5min
Vaječný likér
15 Min
Česnekovo sýrová pomazánka
5min
Studentská retro pomazánka (Sloní žrádlo)
50 Min
Pomazánka z čabajky nebo loveckého salámu
5min
Bramboráky
45min
Hermelínová pěna
10min