
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 gramů cibule napůl
- 240 gramů sýru, hermelínu na kousky
- 200 gramů měkkého salámu vcelku
- 2 polévkové lžíce majonézy
- 2 polévkové lžíce mléka
- ¼ čajové lžičky pepře, bílého, mletého
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 299 kcal / 1251 kJ
- Protein
- 13.3 g
- Tuk
- 26.6 g
- Sacharidy
- 0.9 g
- Vláknina
- 0.3 g
Alternativní recepty
Šunková pěna
5min
Pikantní pomazánka k pivu
12min
Třená niva
5min
Pomazánka z krabích tyčinek
10min
Obatzda – bavorská sýrová pomazánka
5min
Čabajská pomazánka
15min
Budapešťská pomazánka
10min
Škvarková pomazánka
5min
Pomazánka z čabajky nebo loveckého salámu
15min
Falešná humrová pomazánka
15min
Studentská retro pomazánka (Sloní žrádlo)
50min
Česnekovo sýrová pomazánka
5min