Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g di acqua
- 8 g di lievito di birra fresco
- 250 g di farina tipo 00
- 8 g di sale
- 12 - 14 fiori di zucca, puliti e a listarelle (vedere consigli)
- 1 zucchina grattugiata
- olio per frittura q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 952.8 kJ / 227.8 kcal
- Protein
- 8.9 g
- Sacharidy
- 49.3 g
- Tuk
- 0.9 g
- Nasycený tuk
- 0.1 g
- Vláknina
- 1.9 g
- Sodík
- 797.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pasta verze e pancetta
40 min
Gattò di patate (TM6)
1h 30min
Spaghetti alla Nerano
30 min
Tortilla di patate al vapore (TM6)
45 min
Pasta e cavolfiore alla napoletana
45 min
Mini sformati di ricotta con prosciutto cotto e verza
40 min
Pipi e patati (contorno di peperoni e patate)
30 min
Sformatini di topinambur ripieni di rapa rossa
2h
Frittata di pasta avanzata
25 min
Frittelle di agretti
2h
Rustici alla scarola
10h
Pastiera napoletana
8h