Polpette al sugo a Cottura Lenta

Polpette al sugo a Cottura Lenta

3.2 218 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 3hod. 40min.
4 porzioni

Suroviny

  • 60 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 600 g di carne trita mista (manzo e maiale)
  • 1 cucchiaino di origano secco
  • 1 - 2 cucchiaino di sale
  • ¼ di cucchiaino di pepe nero macinato
  • 1 uovo
  • 3 spicchi di aglio a metà
  • 20 g di olio extravergine di oliva
  • 200 g di cipolle dorate a fette
  • 50 g di vino rosso
  • 800 g di polpa di pomodoro a pezzi
  • 50 g di concentrato di pomodoro
  • 5 g di zucchero

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 699 mg
Protein 36 g
Kalorie 2120 kJ / 506 kcal
Tuk 34 g
Vláknina 3 g
Nasycený tuk 14 g
Sacharidy 9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...