Polpette al sugo a Cottura Lenta

Polpette al sugo a Cottura Lenta

3.2 205 hodnocení
Příprava 20min
Celkový 3hod. 40min
4 porzioni

Suroviny

  • di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
    60 g
  • di carne trita mista (manzo e maiale)
    600 g
  • di origano secco
    1 cucchiaino
  • uovo
    1
  • di sale
    1 - 2 cucchiaino
  • di pepe nero macinato
    ¼ cucchiaino
  • spicchi di aglio a metà
    3
  • di olio extravergine di oliva
    20 g
  • di cipolle dorate a fette
    200 g
  • di vino rosso
    50 g
  • di polpa di pomodoro a pezzi
    800 g
  • di concentrato di pomodoro
    50 g
  • di zucchero
    5 g

Nutriční hodnoty na 1 porzione

Kalorie 506 kcal / 2120 kJ
Protein 36 g
Tuk 34 g
Sacharidy 9 g
Vláknina 3 g
Nasycený tuk 14 g
Sodík 699 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...