Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 600 g di carne trita mista (manzo e maiale)
- 1 cucchiaino di origano secco
- 1 uovo
- 1 - 2 cucchiaino di sale
- ¼ cucchiaino di pepe nero macinato
- 3 spicchi di aglio a metà
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di cipolle dorate a fette
- 50 g di vino rosso
- 800 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 50 g di concentrato di pomodoro
- 5 g di zucchero
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2120 kJ / 506 kcal
- Protein
- 36 g
- Sacharidy
- 9 g
- Tuk
- 34 g
- Nasycený tuk
- 14 g
- Vláknina
- 3 g
- Sodík
- 699 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cosce di pollo in salsa al pomodoro a Cottura Lenta
4 Std.
Cottura del riso a chicco lungo
35min
Pollo alla birra a Cottura Lenta con purè di zucca e patate
4h 10min
Polpettone di manzo ripieno sottovuoto
5h
Spezzatino di manzo a Cottura Lenta con salsa ai funghi
5h 40min
Zucca con condimento di guanciale al balsamico a Cottura Lenta
4 godz. 30 min
Braciole di maiale sottovuoto con insalata di mele
2 Std. 40 Min
Pane bianco
3h
Calamari con chorizo e fagioli a Cottura Lenta
5h 30min
Manzo a Cottura Lenta con funghi e verdure
5 godz. 20 min
Pizza romana bianca
6h 30min
Ragù di carne di manzo di Razza Piemontese a Cottura Lenta
4 Std.