Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g cipolle, a pezzi
- 80 g di carota, pelata e a pezzi
- 30 g di gambo di sedano a pezzi
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 600 g di trippa precotta a listarelle (2 cm) (vedere consigli)
- 80 g di vino bianco secco
- 2 foglie di alloro fresche o secche
- 300 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 250 g di polpa di pomodoro
- 20 g di concentrato di pomodoro
- 250 g di patate, pelate e a tocchetti (2 cm circa)
- 30 g di Parmigiano Reggiano grattugiato (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1096 kJ / 262 kcal
- Protein
- 19.4 g
- Sacharidy
- 11.5 g
- Tuk
- 15.4 g
- Vláknina
- 1.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fegato alla veneziana
35 min
Trippa e fagioli alla contadina
1h 10 min
Trippa alla genovese con funghi e pancetta
1h 10 min
Trippa alla trasteverina
45 min
Trippa all'empolese
1h 15 min
Coniglio alla siciliana
1h 20 min
Trippa alla romana
2h
Trippa alla parmigiana
1h 20 min
Trippa in bianco alla napoletana
1h 30min
Spezzatino alla salentina
3h 20 min
Trippa in umido
1h 10 min
Trippa alla fiorentina
1h 15 min