Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g cipolle, a pezzi
- 80 g di carota, pelata e a pezzi
- 30 g di gambo di sedano a pezzi
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 600 g di trippa precotta a listarelle (2 cm) (vedere consigli)
- 80 g di vino bianco secco
- 2 foglie di alloro fresche o secche
- 300 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 250 g di polpa di pomodoro
- 20 g di concentrato di pomodoro
- 250 g di patate, pelate e a tocchetti (2 cm circa)
- 30 g di Parmigiano Reggiano grattugiato (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1096 kJ / 262 kcal
- Protein
- 19.4 g
- Sacharidy
- 11.5 g
- Tuk
- 15.4 g
- Vláknina
- 1.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Trippa alla romana
2 Std.
Fegato alla veneziana
35min
Trippa alla parmigiana
1 Std. 20 Min
Trippa e fagioli alla contadina
1h 10min
Trippa alla fiorentina
1h 15min
Trippa in umido
1h 10min
Coniglio con patate e peperoni
1h
Cinghiale in umido
1h 45min
Trippa alla trasteverina
45 Min
Trippa in bianco alla napoletana
1 Std. 30 Min
Trippa alla genovese con funghi e pancetta
1h 10min
Coniglio alla siciliana
1 Std. 20 Min