Sprø aubergine og kremet kålrabi

Sprø aubergine og kremet kålrabi

Žádné hodnocení
Příprava 35min.
Celkový 1hod.
4 porsjoner

Suroviny

  • aubergine (ca. 250 g), delt i skiver (5 mm)
    1
  • sukker
    1 ts
  • havsalt
    ¾ ts
  • dill, fersk kun blader
    ½ bunt
  • tortillachips veganske
    100 g
  • vann
    600 g
  • grønnsaksfond vegansk (se tips)
    1 toppet ts
    1 grønnsaksbuljong terning (til 0.5 l), vegansk, smuldret
  • kålrabi i terninger (1 cm)
    400 g
  • hvetemel
    4 ss
  • maisstivelse
    2 ss
  • vegansk kremost
    100 g
  • agavesirup
    1 ts
  • malt svart pepper
    ¼ ts
  • solsikkeolje til steking

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 porsjon

Protein 7 g
Kalorie 1390 kJ / 333 kcal
Tuk 16 g
Sacharidy 39 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše