Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Spice Rub and Lamb
- 1 lemon
- 1 bunch parsley, fresh, leaves only
- 16 garlic cloves, divided
- 5 tbsp ras el hanout
- 2 tsp salt
- 60 g extra virgin olive oil
-
1
lamb leg, boneless (2.5 kg-3.5 kg)
nebo 1 lamb leg, bone in (3.5 kg-4.5 kg)
Yoghurt Sauce
- ½ bunch cilantro, fresh
- 340 g plain yoghurt
- 1 - 2 tsp ras el hanout
- 60 g honey
Preserved Lemon Couscous
- 395 g couscous
- 1 - 2 preserved lemons
- 510 g chicken stock
- 170 g dried cherries
- 60 g pine nuts
- ½ bunch cilantro, fresh, plus extra to garnish
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3301 kJ / 789 kcal
- Protein
- 71 g
- Sacharidy
- 66 g
- Tuk
- 25 g
- Nasycený tuk
- 8 g
- Vláknina
- 4 g
- Sodík
- 592 mg
Alternativní recepty
Oaty Gluten Free Chocolate Chip Cookies
40 min
Flan Pudding
3h
Shrimp Louie Salad
1h 30min
Plank Grilled Pesto Salmon with Mushroom Orzotto
1 Std. 50 Min
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
30 min
Spiced lamb flatbread
1 Std. 50 Min
Arabian spice mix
5min
Chicken with couscous and saffron
1 Std. 15 Min
Oriental beef stew with pearl couscous
40 min
Fermented Red Onions
84 Std. 30 Min
Shredded Brussels Sprout Salad with Bacon and Cranberries
20 min
Grated Potato Pancakes
Žádné hodnocení