Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Spice Rub and Lamb
- 1 lemon
- 1 bunch parsley, fresh, leaves only
- 16 garlic cloves, divided
- 5 tbsp ras el hanout
- 2 tsp salt
- 60 g extra virgin olive oil
-
1
lamb leg, boneless (2.5 kg-3.5 kg)
nebo 1 lamb leg, bone in (3.5 kg-4.5 kg)
Yoghurt Sauce
- ½ bunch cilantro, fresh
- 340 g plain yoghurt
- 1 - 2 tsp ras el hanout
- 60 g honey
Preserved Lemon Couscous
- 395 g couscous
- 1 - 2 preserved lemons
- 510 g chicken stock
- 170 g dried cherries
- 60 g pine nuts
- ½ bunch cilantro, fresh, plus extra to garnish
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3301 kJ / 789 kcal
- Protein
- 71 g
- Sacharidy
- 66 g
- Tuk
- 25 g
- Nasycený tuk
- 8 g
- Vláknina
- 4 g
- Sodík
- 592 mg
Alternativní recepty
Oxtail stew with butter bean mash
4hod.
Moroccan harira and chicken soup
1h
Butternut Squash and Smoked Gouda Gratin
Žádné hodnocení
Grilled Steaks with Red Pepper Sauce
25min
Hot Cross Buns
1h 55min
Blueberry cheesecake ice cream
14u. 35min
Creamy Moroccan bean soup
35min
Baked Chili Beans
50 Min
Beer Can Burger with Beer Mushrooms
2 Std. 10 Min
Sourdough Bread with Olives
5h 20min
Antonio Bachour: Crème Brûlée with Tropical Fruits (Metric)
3u. 40min
Artisan Bread (Betty) Metric
4 godz. 35 min