
Zařízení & příslušenství
Moroccan Lamb with Preserved Lemon Couscous
Příprava 40min
Celkový 4hod.
8 portions
Suroviny
Spice Rub and Lamb
-
lemon1
-
parsley, fresh leaves only1 bunch
-
garlic cloves divided16
-
ras el hanout5 tbsp
-
salt2 tsp
-
extra virgin olive oil60 g
-
lamb leg, boneless (2.5 kg-3.5 kg)1
Yoghurt Sauce
-
cilantro, fresh½ bunch
-
plain yoghurt340 g
-
ras el hanout1 - 2 tsp
-
honey60 g
Preserved Lemon Couscous
-
couscous395 g
-
preserved lemons1 - 2
-
chicken stock510 g
-
dried cherries170 g
-
pine nuts60 g
-
cilantro, fresh plus extra to garnish½ bunch
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
789 kcal /
3301 kJ
Protein
71 g
Tuk
25 g
Sacharidy
66 g
Vláknina
4 g
Nasycený tuk
8 g
Sodík
592 mg