Moroccan Lamb with Preserved Lemon Couscous

Moroccan Lamb with Preserved Lemon Couscous

4.5 2 hodnocení
Příprava 40min
Celkový 4hod.
8 portions

Suroviny

Spice Rub and Lamb
  • lemon
    1
  • parsley, fresh leaves only
    1 bunch
  • garlic cloves divided
    16
  • ras el hanout
    5 tbsp
  • salt
    2 tsp
  • extra virgin olive oil
    60 g
  • lamb leg, boneless (2.5 kg-3.5 kg)
    1
    1 lamb leg, bone in, (3.5 kg-4.5 kg)
Yoghurt Sauce
  • cilantro, fresh
    ½ bunch
  • plain yoghurt
    340 g
  • ras el hanout
    1 - 2 tsp
  • honey
    60 g
Preserved Lemon Couscous
  • couscous
    395 g
  • preserved lemons
    1 - 2
  • chicken stock
    510 g
  • dried cherries
    170 g
  • pine nuts
    60 g
  • cilantro, fresh plus extra to garnish
    ½ bunch

Nutriční hodnoty na 1 portion

Kalorie 789 kcal / 3301 kJ
Protein 71 g
Tuk 25 g
Sacharidy 66 g
Vláknina 4 g
Nasycený tuk 8 g
Sodík 592 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...