Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 900 g russet potatoes, cut into pieces (5 cm wide)
- 1200 g water
- 2 tsp extra virgin olive oil (see Tip) (volitelně)
- 285 g beef broth
- 4 whole large eggs, rinsed (volitelně)
- 1 tbsp honey
- 2 tbsp extra virgin olive oil
- 4 tbsp Dijon mustard, whole grain
- 2 stalks celery, thinly sliced
- 1 dill pickle, diced small
- 10 - 15 fresh chives, chopped
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- paprika, to garnish, to taste
- fresh chives, chopped, to garnish
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 775.2 kJ / 185.3 kcal
- Protein
- 4.7 g
- Sacharidy
- 31.7 g
- Tuk
- 5.1 g
- Nasycený tuk
- 0.7 g
- Vláknina
- 4.4 g
- Sodík
- 387.8 mg
Alternativní recepty
Broccoli Sauté (TM6 Metric)
15min
Garlic mushrooms
20 min
Mashed Potatoes (Peeler)
30 min
Grated carrot salad (Thermomix® Cutter, TM6)
5min
Roast potatoes with gremolata (peeler)
1 Std. 20 Min
Avocado Tuna Salad
5min
Slow Cooked Beets (Metric)
40 min
Peeler Mashed Potatoes (Metric)
35min
Sous-Vide Scrambled Eggs (Metric)
40 min
Rösti Bern style (Thermomix® Cutter, TM6)
40 min
Sautéed mushrooms (400 g)
20 min
Poached eggs using blade cover
30 min