Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa
- 250 g de leche
- 100 g de mantequilla sin sal (50 g derretida para barnizar)
- 50 g de azúcar
-
25
g de levadura fresca
nebo 12 g de levadura seca instantánea - 500 g de harina de trigo
- 1 cdita de sal
Relleno
- 150 g de jamón cocido, en cubos (ver tip)
- 100 g de aceitunas verdes deshuesadas
-
6
rebanadas de jamón serrano
nebo 10 rebanadas de tocino ahumado - 6 rebanadas de queso manchego o gouda (ver tip) (volitelně)
- 30 g de alcaparras
- 50 g de uva pasa sultana (volitelně)
Horneado
- 1 huevo batido con un poco de leche para pintar
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1139 kJ / 272 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 38 g
- Tuk
- 8.5 g
- Vláknina
- 2.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Galletas dedos de bruja
2h
Pastel de tres leches
2h
Banana split en malteada
30min
Mini Pavlovas con helado de frambuesa
13h
Perlas de uva Concord con champán
40min
Yoghurt de vainilla
12h 20min
Pastel de tres leches
3h
Buñuelos de viento
1h
Relleno de calabaza para pan de muerto
40min
Calas de New Orleans (arroz frito)
1h
Rompope
1h 30min
Horchata de avena
10 min