Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de cebolla, en trozos
- 3 dientes de ajo, pelados y en mitades
- 30 g de aceite vegetal
- 200 g de papas cambray
- 125 g de alubias secas, remojadas por 12 horas y escurridas
- 50 g de cebada perlada
- 1 hoja de laurel seca
- 400 g de carne de res para estofados, en trozos
- 2 cdita de paprika
- 1 cdita de sal fina, o al gusto
- ¾ g de pimienta negra molida, o al gusto
-
800
g de caldo de res
nebo 800 g de agua y 1 cubo de concentrado de caldo de res
- Nutriční hodnoty
- na 8 porciones
- Kalorie
- 7249 kJ / 1726 kcal
- Protein
- 130 g
- Sacharidy
- 172 g
- Tuk
- 59 g
- Nasycený tuk
- 13 g
- Vláknina
- 24 g
- Sodík
- 5072 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Papas rostizadas TM6
1h 15min
Mujaddara (arroz con lentejas)
1h
Pay de carne a la cerveza TM6
1h 40 min
Bolas de matza
50min
Cubos de carne de res dorados (término medio) TM6
15min
Cubos de carne de res dorados (bien cocido) TM6
10 min
Arroz con lentejas
50min
Kipe charola
1h 30 min
Ponchkes (Suffganiot)
2 godz.
Pescado relleno (Guefilte fish)
1h 50 min
Cocción de arroz de grano largo (500 g)
35min
Jalá
2 godz.