Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de cebolla, en trozos
- 3 dientes de ajo, pelados y en mitades
- 30 g de aceite vegetal
- 200 g de papas cambray
- 125 g de alubias secas, remojadas por 12 horas y escurridas
- 50 g de cebada perlada
- 1 hoja de laurel seca
- 400 g de carne de res para estofados, en trozos
- 2 cdita de paprika
- 1 cdita de sal fina, o al gusto
- ¾ g de pimienta negra molida, o al gusto
-
800
g de caldo de res
nebo 800 g de agua y 1 cubo de concentrado de caldo de res
- Nutriční hodnoty
- na 8 porciones
- Kalorie
- 7249 kJ / 1726 kcal
- Protein
- 130 g
- Sacharidy
- 172 g
- Tuk
- 59 g
- Nasycený tuk
- 13 g
- Vláknina
- 24 g
- Sodík
- 5072 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ropa vieja en cocción lenta TM6
4sa 15 dk
Bowl de pollo Shawarma
1h
Palitos de pan crujientes con tocino y queso
35 min
Ñoquis rellenos de mozzarella y pan rallado
2 Std.
Pilaf de arroz salvaje con agujas de cerdo TM6
1h 10 min.
Bolas de matza
50 dk
Pastel de abejas con glaseado
1 Std. 25 Min
Latkes de papa
45 dk
Jalá
2 Std.
Carne Guisada del Sur de Texas
1h 20min
Tom yum
40 min
Boeuf burguignon
1h 10 min.