Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1200 g water
- 2 tl extra vergine olijfolie (zie tip) (volitelně)
- 900 g bloemige aardappelen, in stukken (5 cm)
- 285 g runderbouillon
- 4 eieren, op hun geheel, gespoeld (volitelně)
- 1 tl honing
- 4 el graanmosterd
- 2 el extra vergine olijfolie
- 2 stengels selder, gebeiteld
- 1 gepekelde augurk, in kleine blokjes
- 10 - 15 takjes verse bieslook, gehakt, en iets meer als afwerking
- ¼ tl gemalen zwarte peper, naar eigen smaak
- paprikapoeder, om te garneren, naar eigen smaak
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 775.2 kJ / 185.3 kcal
- Protein
- 4.7 g
- Sacharidy
- 31.7 g
- Tuk
- 5.1 g
- Nasycený tuk
- 0.7 g
- Vláknina
- 4.4 g
- Sodík
- 387.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gestoomde aardappelkroon
Žádné hodnocení
Geroosterde wortelen met tijm en munt met de Peeler
30min
Bolognesesaus
1h 15min
Gebakken varkenskarbonade-rijst, Hong Kong-stijl
1 godz. 30 min
Champignon en spinazie lasagne
Žádné hodnocení
Salade van peer en spek met mosterddressing
20 分钟
Katsu varkensschnitzel met groene salade, wasabi en dilledressing, gebakken aardappelen
50min
Paastuin
Žádné hodnocení
Op Marokkaanse wijze gebakken vistajine met dadelcouscous
1h
XXL kip pastei
1 godz. 55 min
Aardappel- en gedroogde champignonsoep
Žádné hodnocení
Bundeltjes van sperziebonen met aardappelen en tijmboter
50min