
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Aardappelen schillen
- 700 g bloemige aardappelen ongeschild (passend in de opening van het mengbeker deksel)
- 600 g water
Aardappelsoep met curry
- 120 g uien gehalveerd
- 120 g wortelen in stukken
- 2 teentjes knoflook
- 30 g olijfolie
- 200 g baconblokjes (volitelně)
- 1 el currypoeder
- 800 g water
-
2
tl groentebouillonpasta
nebo 2 tl kippenbouillonpasta - 1 gedroogd laurierblad
- 1 el gedroogde marjolein
- 3 pimentbessen (volitelně)
- 1 el Dijon mosterd
- ½ tl gemalen nootmuskaat
- 1 tl zout
- ½ tl gemalen zwarte peper
-
60 - 80
g room, min. 30% vet
nebo 80 - 100 g kokosmelk, uit blik - verse peterseliebladeren grof gehakt, om te bestrooien
- brood in plakjes gesneden, om op te dienen (volitelně)
- room, min. 30% vet om te besprenkelen
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 293.4 kcal / 1227.3 kJ
- Protein
- 4.9 g
- Tuk
- 14.7 g
- Sacharidy
- 37.7 g
- Vláknina
- 6.3 g
- Nasycený tuk
- 5.2 g
- Sodík
- 674 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Glutenvrij mediterraans gevouwen brood
Žádné hodnocení
Rode uiensoep met gehaktballen
40min
Hartige taart met savooiekool
1hod. 30min
Mexicaanse limoensoep
40min
Gekruide Marokkaanse linzensoep
40min
Hongaarse champignonsoep
30min
Spaghetti muffins
55min
Gestoofde paddenstoelen met paprika
25min
Stoofpotje met bonen en gehaktballetjes
45min
Linzensoep met spinazie
50min
Rode bietensoep met kruidenknoedels
1hod. 10min
Huzarensalade
25min