Kompatibilní verze
Volkorenpasta met garnalen en crème van kikkererwten
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
20
g sjalotten
nebo 1 teentje knoflook - 1 takje verse rozemarijn, gewassen en gedroogde naaldjes
- 30 g extra vergine olijfolie, plus extra naar believen
- 20 g wortelen, in stukken (3-4 cm)
- 20 g selder, in stukken (3-4 cm)
- 180 g witte kikkererwten, uit blik, uitgelekt
- 200 g water
- ½ tl fijn zout
- 100 g volkorenpasta, gedroogd, het type fusilli of ander type volkorenpasta (bv. macaroni, penne etc.)
- 60 g gepelde garnalen, vers (volitelně)
- extra vergine olijfolie
- 2 snuifjes vers gemalen zwarte peper (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1987 kJ / 475 kcal
- Protein
- 18 g
- Sacharidy
- 50 g
- Tuk
- 24 g
- Vláknina
- 9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pasta met ansjovis en broodkruimels
45min
Sardinepakketjes met sperziebonensalade
Žádné hodnocení
Tropische kippendijen met hawaiiaanse toast (huli huli stijl)
Žádné hodnocení
Turkse eieren (Cibir) op Griekse yoghurt, geserveerd met toast en groene salade
30 Min
Spaanse brunch
1h 15 min
Energierepen zonder toegevoegde suikers
1h 15 min
Paksoi en ham rijst
40min
Brownies
50min
Tomatenrijst
30 Min
Cheesecake
1h 30min
Trio van rijst, vis en groenten
35min
Pasta met kip, paddenstoelen en prinsessenbonen
40min