Zařízení & příslušenství
Volkorenpasta met garnalen en crème van kikkererwten
Příprava 10min.
Celkový 35min.
2 porties
Suroviny
-
1 teentje knoflooksjalotten20 g
-
verse rozemarijn gewassen en gedroogde naaldjes1 takje
-
extra vergine olijfolie plus extra naar believen30 g
-
wortelen in stukken (3-4 cm)20 g
-
selder in stukken (3-4 cm)20 g
-
witte kikkererwten, uit blik uitgelekt180 g
-
water200 g
-
fijn zout½ tl
-
volkorenpasta, gedroogd, het type fusilli of ander type volkorenpasta (bv. macaroni, penne etc.)100 g
-
gepelde garnalen (volitelně) vers60 g
-
extra vergine olijfolie
-
vers gemalen zwarte peper (volitelně)2 snuifjes
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portie
Protein
18 g
Kalorie
1987 kJ /
475 kcal
Tuk
24 g
Vláknina
9 g
Sacharidy
50 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Power Food
10 recepty/-ů
Benelux
Benelux
Mohlo by se vám také líbit...
Avocado limoen cheesecake (zonder toegevoegde suiker)
2 Std. 30 Min
Scandinavische brunch
Keine Bewertungen
Gestoomde spinaziecake
35 Min
Glutenvrije kerstfruitcake
Keine Bewertungen
Rode ogen gevulde eieren
Keine Bewertungen
Amerikaanse pannenkoeken
40 Min
Pasta met pittige wortel-cashew-saus
20 Min
Zalmforel wrap met avocado en mango salsa
50 Min
Piadina uit Emilia Romagna
15 Min
Gevulde Marokkaanse broodjes (Batbout)
2 Std. 40 Min
Azteca taart
1 Std.
Couscous met lam en groenten
50 Min