Kompatibilní verze
Volkorenpasta met garnalen en crème van kikkererwten
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
20
g sjalotten
nebo 1 teentje knoflook - 1 takje verse rozemarijn, gewassen en gedroogde naaldjes
- 30 g extra vergine olijfolie, plus extra naar believen
- 20 g wortelen, in stukken (3-4 cm)
- 20 g selder, in stukken (3-4 cm)
- 180 g witte kikkererwten, uit blik, uitgelekt
- 200 g water
- ½ tl fijn zout
- 100 g volkorenpasta, gedroogd, het type fusilli of ander type volkorenpasta (bv. macaroni, penne etc.)
- 60 g gepelde garnalen, vers (volitelně)
- extra vergine olijfolie
- 2 snuifjes vers gemalen zwarte peper (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1987 kJ / 475 kcal
- Protein
- 18 g
- Sacharidy
- 50 g
- Tuk
- 24 g
- Vláknina
- 9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Szechuanrijst met gehaktvlees en chili-olie
1 godz. 5 min
Batbout met kaas
30min
Matzeballen
Keine Bewertungen
Roze pompelmoes en rode bessensap
Keine Bewertungen
Citroen en yoghurt dessert
Keine Bewertungen
Sojamelk en gestoomde broodjes
Keine Bewertungen
Groene smoothie bowl met gojibessen
Keine Bewertungen
Gevulde Marokkaanse broodjes (Batbout)
2 godz. 40 min
Cannelloni met artisjokvulling en tomatensaus
1h 35min
Groenteflan
1h 35min
Worteltaart smoothie bowl
10 Min
Gebraden kruiden-sinaas kip en basmati rijst met rozijnen
1 Std.