Kompatibilní verze
Volkorenpasta met garnalen en crème van kikkererwten
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
20
g sjalotten
nebo 1 teentje knoflook - 1 takje verse rozemarijn, gewassen en gedroogde naaldjes
- 30 g extra vergine olijfolie, plus extra naar believen
- 20 g wortelen, in stukken (3-4 cm)
- 20 g selder, in stukken (3-4 cm)
- 180 g witte kikkererwten, uit blik, uitgelekt
- 200 g water
- ½ tl fijn zout
- 100 g volkorenpasta, gedroogd, het type fusilli of ander type volkorenpasta (bv. macaroni, penne etc.)
- 60 g gepelde garnalen, vers (volitelně)
- extra vergine olijfolie
- 2 snuifjes vers gemalen zwarte peper (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1987 kJ / 475 kcal
- Protein
- 18 g
- Sacharidy
- 50 g
- Tuk
- 24 g
- Vláknina
- 9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tex-mexburger
4u. 25min
Aardappel-wortel hapjes
40min
Vegetarische pizza
Žádné hodnocení
Batbout met kaas
30min
Herfstlimonade/Virgin sangria
35min
Tiramisu
5h 20min
Op Italiaanse wijze gebakken zeebaars met geroosterde paprikadip en venkelsalade
40min
Pizza met aardappelen, eekhoorntjesbrood en verse worst
3 Std. 50 Min
Pastasalade met tonijn en basilicumvinaigrette
30min
Pudding met aardbei en peer
Žádné hodnocení
Linzencurry en gestoomde pompoen
1h 15min
Vier kazen flatbread om te delen
Žádné hodnocení