Zařízení & příslušenství
Volkorenpasta met garnalen en crème van kikkererwten
Příprava 10min.
Celkový 35min.
2 porties
Suroviny
-
1 teentje knoflooksjalotten20 g
-
verse rozemarijn gewassen en gedroogde naaldjes1 takje
-
extra vergine olijfolie plus extra naar believen30 g
-
wortelen in stukken (3-4 cm)20 g
-
selder in stukken (3-4 cm)20 g
-
witte kikkererwten, uit blik uitgelekt180 g
-
water200 g
-
fijn zout½ tl
-
volkorenpasta, gedroogd, het type fusilli of ander type volkorenpasta (bv. macaroni, penne etc.)100 g
-
gepelde garnalen (volitelně) vers60 g
-
extra vergine olijfolie
-
vers gemalen zwarte peper (volitelně)2 snuifjes
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portie
Protein
18 g
Kalorie
1987 kJ /
475 kcal
Tuk
24 g
Vláknina
9 g
Sacharidy
50 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Power Food
10 recepty/-ů
Benelux
Benelux
Mohlo by se vám také líbit...
Avocado limoen cheesecake (zonder toegevoegde suiker)
2hod. 30min.
Scandinavische brunch
Žádné hodnocení
Gestoomde spinaziecake
35min.
Glutenvrije kerstfruitcake
Žádné hodnocení
Rode ogen gevulde eieren
Žádné hodnocení
Amerikaanse pannenkoeken
40min.
Pasta met pittige wortel-cashew-saus
20min.
Zalmforel wrap met avocado en mango salsa
50min.
Piadina uit Emilia Romagna
15min.
Gevulde Marokkaanse broodjes (Batbout)
2hod. 40min.
Azteca taart
1hod.
Couscous met lam en groenten
50min.