
Kompatibilní verze
Volkorenpasta met garnalen en crème van kikkererwten
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
20
g sjalotten
nebo 1 teentje knoflook - 1 takje verse rozemarijn gewassen en gedroogde naaldjes
- 30 g extra vergine olijfolie plus extra naar believen
- 20 g wortelen in stukken (3-4 cm)
- 20 g selder in stukken (3-4 cm)
- 180 g witte kikkererwten, uit blik uitgelekt
- 200 g water
- ½ tl fijn zout
- 100 g volkorenpasta, gedroogd, het type fusilli of ander type volkorenpasta (bv. macaroni, penne etc.)
- 60 g gepelde garnalen vers (volitelně)
- extra vergine olijfolie
- 2 snuifjes vers gemalen zwarte peper (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 475 kcal / 1987 kJ
- Protein
- 18 g
- Tuk
- 24 g
- Sacharidy
- 50 g
- Vláknina
- 9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Natuurlijk zoete appel- en dadelcake (gluten- en zuivelvrij)
1hod.
Pulled barbecue jackfruit
25min
Fatayer met kaas en munt
2hod.
İzmir Köfte - Gehaktballetjes uit Izmir
1hod. 5min
Winterontbijt: wortel en kokoshavermoutpap, hartige volkoren pannenkoeken
Žádné hodnocení
Hong Kong rijst met worst
Žádné hodnocení
Groentencurry met rijst
Žádné hodnocení
Gemengde bessen taartjes
Žádné hodnocení
Frittata met gestoomde aardappelen
1hod. 15min
Sojabolognese
40min
Linzenbrood
1hod. 55min
Sardinepakketjes met sperziebonensalade
Žádné hodnocení