Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 160 g di prosciutto cotto a fette, a pezzi (5 cm)
- 4 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 75 g di quark alla panna
- 10 g di senape in grani grossi
- ¼ di cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe macinato
- 1 foglio di pasta sfoglia, steso (Ø 32 cm)
- 1 uovo, sbattuto
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 723 kJ / 173 kcal
- Protein
- 7.3 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 11 g
Alternativní recepty
Insalata di broccoli con pinoli
5min
Focaccia con pomodori
40min
Torta di carote argoviese
2 Std.
Quiche di salmone e spinaci con feta
1h
Flammkuchen con patate
1h 30min
Pizza margherita
2 Std. 10 Min
Dolcetti con le prugne
Žádné hodnocení
Insalata di patate
1h 5min
Focaccia di patate
2 Std. 50 Min
Gratin di patate
1 godz. 10 min
Lasagne classiche
2 Std.
Empanada di tonno
1 godz. 10 min