Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g di petto di pollo, a fette
- 30 g di scalogno, a fette (circa 1 scalogno)
- 2 rametti di rosmarino, gli aghi lavati ed asciugati
- 1 rametto di prezzemolo fresco
- 1 rametto di maggiorana
- 30 g di vino bianco
- 50 g di pane bianco, raffermo, senza crosta, a pezzi
- 30 - 50 g di latte, per ammollare il pane
- 30 g di Parmigiano, tagliato a pezzi (3 cm)
- 30 g di erbe aromatiche, (es. timo, maggiorana, basilico, origano)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 1 zucchina, di medie dimensioni, tagliata in 16 fette
- 1 peperone, tagliato in 16 quadretti
- 700 g di acqua
-
½
cucchiaino di dado per brodo vegetale
nebo 1 cubetto di dado per brodo vegetale (per 0,5 l) - 150 g di riso per risotto, es Arborio o Carnaroli
- 20 g di olio extravergine di oliva
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2510 kJ / 600 kcal
- Protein
- 36.7 g
- Sacharidy
- 80.6 g
- Tuk
- 15.6 g
- Vláknina
- 2.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Paté di olive
10min
Insalata di verdure con marinata al lime
15 Min
Bocconcini di pesce con salsa tartara
50 min
Parmigiana di melanzane
2h
Baguette
4h
Panini del 1° Agosto
1 godz. 10 min
Linguine al pesto agrumato alle erbe
25 min
Spezzatino alla zurighese
50 min
Polpette in salsa spagnola
55 min
Manzo alla Stroganoff
45 min
Insalata di patate
1h 5min
Treccia bernese
1 godz. 45 min