Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 mazzetto di prezzemolo, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
-
60
g di cipolla a pezzi
nebo 60 g di porro a pezzi - 60 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di crostacei misti (code di gamberi, gamberetti, scampi, cicale di mare...)
- 500 g di molluschi cefalopodi misti puliti, a pezzi (polpo, moscardini, seppie, totani, calamari)
- 1 mazzetto erbe aromatiche miste, fresche (alloro, timo, finocchietto), le foglioline lavate e asciugate
-
200
g di pomodori maturi a pezzi
nebo 200 g di passata di pomodoro a pezzi - 100 g di vino bianco, secco
- 500 g di pesce misto per zuppa, pulito e a filetti
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 100 g di acqua
- 1000 g di molluschi conchigliferi misti puliti (vongole, cozze, fasolari...)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2058 kJ / 492 kcal
- Protein
- 63.2 g
- Sacharidy
- 7.1 g
- Tuk
- 23.6 g
- Vláknina
- 1.2 g
Alternativní recepty
Spaghetti al ragù bianco di agnello
50 Min
Meringa
10min
Filetto alla Wellington natalizio
3h 30min
Minestrone
45 Min
Ragù di carne alla bolognese
1h 30min
Arrosto di vitello in crosta di erbe aromatiche con patate e verdure
3hod.
Lasagne classiche
2h 5min
Pappardelle al forno con ragù di carne e ricotta
1h 30min
Viennetta al cioccolato e vaniglia
8h 50min
Crème brûlée al cioccolato
Žádné hodnocení
Spezzatino di manzo
1h 50min
Stufato caraibico con tortino di riso a vapore
9 Std. 15 Min