Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 mazzetto di prezzemolo, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
-
60
g di cipolla a pezzi
nebo 60 g di porro a pezzi - 60 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di crostacei misti (code di gamberi, gamberetti, scampi, cicale di mare...)
- 500 g di molluschi cefalopodi misti puliti, a pezzi (polpo, moscardini, seppie, totani, calamari)
- 1 mazzetto erbe aromatiche miste, fresche (alloro, timo, finocchietto), le foglioline lavate e asciugate
-
200
g di pomodori maturi a pezzi
nebo 200 g di passata di pomodoro a pezzi - 100 g di vino bianco, secco
- 500 g di pesce misto per zuppa, pulito e a filetti
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 100 g di acqua
- 1000 g di molluschi conchigliferi misti puliti (vongole, cozze, fasolari...)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2058 kJ / 492 kcal
- Protein
- 63.2 g
- Sacharidy
- 7.1 g
- Tuk
- 23.6 g
- Vláknina
- 1.2 g
Alternativní recepty
Crema Thermomix®
45 min
Zuppa di verdure
25 min
Mousse al cioccolato
3h 20min
Besciamella
15min
Spezzatino di manzo
1h 50 min
Vellutata di zucca, riso con pesce e verdure, crumble di mele e pere (Svizzera)
1h 30 min
Insalata di riso
40 Min
Spaghettini al sugo di cozze e vongole
1h 5min
Tagliatelle fresche ai funghi porcini
1h
Risotto zucca e pancetta
25 min
Sugo alla bolognese
3 godz. 15 min
Riso casimiro
45 min