Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 220 g di acqua
- 1 cucchiaino di zucchero
-
20
g di lievito fresco
nebo 2 cucchiaini di lievito secco (8 g) -
400
g di farina manitoba
nebo 400 g di farina per pizza - 1 cucchiaino di sale
Farcitura
- 30 g di olive nere, denocciolate
- 30 g di Provolone a pezzi (circa 1-2 cm)
- 20 g di olio extravergine di oliva
- ½ spicchio di aglio
- 100 g di pomodori ciliegino, senza semi a metà
- 2 - 3 foglie di basilico, lavate ed asciugate
- ½ cucchiaino di sale
- 50 g di zucchine a pezzi (circa 1 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2071 kJ / 495 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 79 g
- Tuk
- 16 g
- Vláknina
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Treccia bernese
1h 45min
Focaccia con pomodori
40 Min
Insalata di riso
1 Std.
Arancini di riso
3h 5min
Omini di pasta (Grittibänze)
2h 10min
Insalata arcobaleno veloce
10 Min
Grissini
1 Std. 20 Min
Focaccia di patate
2 Std. 50 Min
Cornetti al prosciutto
35 Min
Crema Thermomix®
45 Min
Panini del 1° Agosto
1 Std. 10 Min
Gratin di patate
1 Std. 10 Min