Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g pasta picante coreana (gochujang)
- 20 g óleo de sésamo
- 40 g queijo parmesão
- 50 g azeite
- 150 g queijo mascarpone
- 1350 g água
- 1 c. chá de sal
- 300 g mexilhão fresco e limpo
- 150 g camarão cru s/ casca médio
- 150 g filetes de peixe s/ pele, cortado em pedaços (3x3 cm aprox.)
- 150 g cogumelos shitake cortados em fatias (5 mm aprox.)
- 1 chalota cortada em metades
- 320 g arroz p/ risoto
- 50 g vinho branco
- 1 c. sopa de caldo de legumes caseiro
- 20 g sementes de sésamo tostadas (preto)
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 3408 kJ / 814.5 kcal
- Protein
- 35.6 g
- Sacharidy
- 77 g
- Tuk
- 39.1 g
- Nasycený tuk
- 12.6 g
- Vláknina
- 2.4 g
- Sodík
- 1603.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risoto de vinho tinto e cogumelos
35 min
Risoto de polvo com espumante
1h 45 min
Mac & cheese com kimchi
50 min
Risoto de polvo
1h 10 min
Risoto de açafrão e mexilhão
45 min
Esparguete preto com camarão e molho de parmesão
45 min
Risoto de polvo
1 Std. 20 Min
Linguine com camarão e alcachofra
35 min
Risoto de cogumelos com presunto
1 Std.
Risoto cremoso de cogumelos e camarão
1 Std.
Risoto de camarão, rúcula e cogumelos
30 min
Risoto de camarão, espargos e açafrão
45 min