Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g arroz jasmine
-
20
g óleo
nebo 20 g azeite - 1 dente de alho
- 250 g carne de vaca cortada em tiras (1 cm x 3-4 cm aprox.) e seca com papel de cozinha
- 430 g água, mais q.b. p/ cobrir
- 150 g brócolos, só os floretes (2 cm aprox.)
- 40 g molho de soja light
- 10 g molho de soja escuro
- 50 g molho de ostra
- 50 - 60 g rebentos de bambu em conserva cortados em tiras
- 5 g óleo de sésamo
- 1 c. chá de gengibre seco em pó
- 1 c. chá de sal
- 1 c. chá de pimenta
- Cebolo (spring onion) cortado em fatias (1 mm aprox.) q.b. p/ guarnecer
- Malagueta seca em flocos q.b. p/ guarnecer (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1673.8 kJ / 400.1 kcal
- Protein
- 21 g
- Sacharidy
- 56.5 g
- Tuk
- 10 g
- Nasycený tuk
- 2.3 g
- Vláknina
- 1.5 g
- Sodík
- 1489 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Arroz carolino com refogado de alho
40min
Arroz de salsicha à moda de Hong Kong
55 Min
Macarrão alpino
45min
Arroz com tiras de carne e pimento vermelho
45min
Carne de vaca estufada com gnocchi
1h 30min
Arroz de tomate e legumes
1h 15min
Frango à caçador
2sa 45 dk
Menu: Pudim de carne com cogumelos, feijão-verde e arroz de couve-flor
45min
Esparguete Sichuan
50 Min
Tempero picante para grelhados
Žádné hodnocení
Frango em molho verde
1h
Trutas recheadas à moda de Bragança
Žádné hodnocení