Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
20
g azeite
nebo 20 g óleo vegetal - 200 g pimento vermelho cortado em pedaços (2 cm aprox.)
- 170 g cebola cortada em quartos
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 366.8 kJ / 87.7 kcal
- Protein
- 1.1 g
- Sacharidy
- 7.9 g
- Tuk
- 5.9 g
- Nasycený tuk
- 0.8 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 4.3 mg
Alternativní recepty
Saltear 200 g de cebola
20 min
Saltear 400 g de beringela
35 Min
Saltear 400 g de cenoura em palitos
20 min
Saltear mistura de legumes para sopa ou guisados
25 Min
Saltear 300 g de cogumelos frescos
25 Min
Saltear mistura de legumes
30 min
Saltear 200 g de curgete
20 min
Saltear 200 g de alho-francês
20 min
Saltear 200 g de pimento
20 min
Saltear 200 g de beringela
30 min
Saltear 200 g de cenoura em palitos
15 min
Saltear 200 g de cebola e alho
20 min