Zařízení & příslušenství
Rabarberijs
Příprava 15min.
Celkový 36hod. 25min.
6 porties
Suroviny
-
volle melk200 g
-
eierdooiers van grote eieren6
-
vanillestokje enkel het merg1
-
slagroom (ong. 48% vet)400 g
-
suiker250 g
-
rabarber in stukken (3 cm)700 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portie
Protein
7.3 g
Kalorie
2479 kJ /
593 kcal
Tuk
41.1 g
Sacharidy
48.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Rabarber
10 recepty/-ů
Benelux
Benelux
Mohlo by se vám také líbit...
Gestoomde rode biet met romige walnotensaus
Žádné hodnocení
Rabarbertaart
55min.
Volkoren Paasbrood met eieren en gerookte forelfilets
1hod. 45min.
Toffees
2hod.
Verloren brood met peer, gember en bessenjam
Žádné hodnocení
Pesto en zongedroogde tomatencake
40min.
Yoghurtdressing
5min.
Vegan hazelnoot chocopasta
20min.
Citroencurd
1hod.
Zeevruchtenstoofpot
1hod. 5min.
Mallorcaanse vissoep
40min.
Sinaasappel Sponge Cake
1hod.