Zařízení & příslušenství
Paastuin
Příprava 30min.
Celkový 2hod. 25min.
10 stuks
Suroviny
Chocoladecrème
-
melk150 g
-
room, 35% vet150 g
-
eierdooiers3
-
suiker25 g
-
pure chocolade in stukken200 g
Chocolade genoise
-
boter om in te vetten
-
bloem om te bestuiven
-
eieren4
-
suiker140 g
-
boter20 g
-
cacaopoeder40 g
-
bloem100 g
-
bakpoeder (½ zakje)1 tl
Opbouw
-
chocoladekoekjes150 g
-
koekjes type KitKat®, in de lengte doormidden gesneden10 pakken
-
suikerpasta oranje en wit300 g
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 stuk
Protein
12.3 g
Kalorie
2813.9 kJ /
672.7 kcal
Tuk
28.9 g
Vláknina
4 g
Sacharidy
87.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Paasmenu
10 recepty/-ů
Benelux
Benelux
Mohlo by se vám také líbit...
De eerste hap: Rijstpap
Žádné hodnocení
Vegan kaas dip
40min.
Courgette en tonijn terrine - Tagliatelle van paprika
Žádné hodnocení
Geroosterde porchetta met peren en uien
12hod.
Pizza Margherita
2hod. 10min.
Valentijnkoekjes met aardbei
Žádné hodnocení
Driedubbele chocoladetaart
2hod. 30min.
Ovenschotel van aardappelen
1hod. 30min.
Dim sum 'Sieuw mai'
Žádné hodnocení
Marmercake
2hod.
Quiche met kool en broccoli
1hod. 30min.
Zachte Appelcake
50min.