Kompatibilní verze
Terrine de légumes de printemps, émulsion de cerfeuil
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La terrine
- 300 g d'eau
- 100 g de carottes, en bâtonnets
- 100 g d'haricots verts frais
- 50 g de fêves fraîches
- 50 g de petits pois frais
- 4 feuilles de gélatine (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 500 g de lait de coco
- 2 pincées de piment d'Espelette
- 1 c. à café de sel
L'émulsion au cerfeuil
- 1 bouquet de cerfeuil frais
- 30 g de jus de citron vert
- 30 g d'huile d'olive
- 30 g d'eau
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1048.2 kJ / 253.5 kcal
- Protein
- 6.3 g
- Sacharidy
- 7.8 g
- Tuk
- 20.8 g
- Nasycený tuk
- 14.5 g
- Vláknina
- 4.5 g
- Sodík
- 367 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Jambon glacé au ananas et orange
Žádné hodnocení
Pains torsadés vapeur aux oignons verts
3h
Carpaccio d'ananas avec sorbet rose
20 min
Asperge et saumon sauce hollandaise
35min
Compote de fraises - Gâteau au yaourt
Žádné hodnocení
Tarte à la rhubarbe
55 min
Saumon au fenouil
40 Min
Œufs écossais et salade de céleri-rave et de carottes
Žádné hodnocení
Muffins au fromage, aux légumes et aux noisettes
45 min
Citron frappé au champagne
10 min
Cornichons à la bière
24 Std. 20 Min
Soupe de poivrons à la mousse de basilic
35min