Kompatibilní verze
Terrine de légumes de printemps, émulsion de cerfeuil
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La terrine
- 300 g d'eau
- 100 g de carottes, en bâtonnets
- 100 g d'haricots verts frais
- 50 g de fêves fraîches
- 50 g de petits pois frais
- 4 feuilles de gélatine (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 500 g de lait de coco
- 2 pincées de piment d'Espelette
- 1 c. à café de sel
L'émulsion au cerfeuil
- 1 bouquet de cerfeuil frais
- 30 g de jus de citron vert
- 30 g d'huile d'olive
- 30 g d'eau
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1048.2 kJ / 253.5 kcal
- Protein
- 6.3 g
- Sacharidy
- 7.8 g
- Tuk
- 20.8 g
- Nasycený tuk
- 14.5 g
- Vláknina
- 4.5 g
- Sodík
- 367 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto d'orge aux asperges, mascarpone et parmesan
50 min
Chutney de mangue
1 Std.
Terrine de betteraves et de fromage de chèvre
Žádné hodnocení
Gaspacho tomate-fraise-basilic
10 Min
Ketchup curry-fraises
1 Std.
Sangria glacée (Majorque)
4h 10min
Focaccia sucrée aux noisettes
1h 45 min
Crackers au fromage
2u. 30min
Crème de bettes
35 min
Sauce exotique
Žádné hodnocení
Pain complet, tartinade et boulettes de poulet
Žádné hodnocení
Sorbet à la Piña colada
30 min