
Kompatibilní verze
Terrine de légumes de printemps, émulsion de cerfeuil
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La terrine
- 300 g d'eau
- 100 g de carottes en bâtonnets
- 100 g d'haricots verts frais
- 50 g de fêves fraîches
- 50 g de petits pois frais
- 4 feuilles de gélatine (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 500 g de lait de coco
- 2 pincées de piment d'Espelette
- 1 c. à café de sel
L'émulsion au cerfeuil
- 1 bouquet de cerfeuil frais
- 30 g de jus de citron vert
- 30 g d'huile d'olive
- 30 g d'eau
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 253.5 kcal / 1048.2 kJ
- Protein
- 6.3 g
- Tuk
- 20.8 g
- Sacharidy
- 7.8 g
- Vláknina
- 4.5 g
- Nasycený tuk
- 14.5 g
- Sodík
- 367 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Boulettes de poulet au gingembre dans un bouillon à l'échalote
Žádné hodnocení
Pommes spiralées au four
Žádné hodnocení
Meringues fantômes
12hod. 25min
Tapenade de tomates
5min
Cake pesto et tomates séchées
40min
Gin fizz à la rhubarbe et au gingembre
Žádné hodnocení
Smoothie bowl aux baies et aux mûres
10min
Sabayon
15min
Focaccia sucrée aux noisettes
1hod. 45min
Royale de moules marinières au muscadet - Eric Guérin
3hod. 20min
Pizza à la crème de potiron, mozzarella fumée et bacon
3hod. 50min
Sabayon
15min