Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Baza do kremu
- 150 g mlecznej czekolady, pokrojonej na kawałki
- 300 g śmietany, min. 30% tłuszczu
- 80 g kremu orzechowo-czekoladowego (patrz wskazówki)
- 40 g masła orzechowego (patrz wskazówka)
Ubijanie kremu
- 250 g sera mascarpone, mocno schłodzonego, podzielonego na kawałki
- 1 opakowanie fixu do bitej śmietany
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 879.8 kJ / 210.3 kcal
- Protein
- 2.9 g
- Sacharidy
- 10.4 g
- Tuk
- 17.8 g
- Nasycený tuk
- 10.7 g
- Vláknina
- 0.7 g
- Sodík
- 74 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chrupka czekoladowo-orzechowa do tortów
1 Std. 10 Min
Krem limonkowy do tortów
55min
Żelka truskawkowa do tortów
3h 45min
Biszkopt kakaowy z olejem
4h
Krem pistacjowy do tortów
6 Std. 15 Min
Masa maślana z mascarpone do dekoracji tortów
10min
Tort z kremem à la Kinder Bueno® i musem porzeczkowym
72h
Masa maślana „3M” do dekoracji tortów
10min
Krem à la Ferrero Rocher® do tortów
35min
Frużelina malinowa
10min
Krem Oreo® do tortów
14h
Mus z białej czekolady do tortów i deserów
1h