Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 350 g Feigen, getrocknet, obere und untere Deckel entfernt, geviertelt
- 200 g Apfelsaft, alle Sorten
- 200 g Dijonsenf, scharf
- 1 - 2 EL Balsamico Bianco, nach Geschmack
- 1 Prise Salz
- Nutriční hodnoty
- na 1 Einmachglas
- Kalorie
- 2606 kJ / 622 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 116 g
- Tuk
- 7 g
- Vláknina
- 17.9 g
Alternativní recepty
Currysauce
5min
Ruck-Zuck Mocca-Mousse
5min
Gebrannte Mandeln im weissen Schoko-Kokosmantel
40 Min
Gurken-Zitronen-Sorbet
9h 15 min
Kräutersalz
5min
Maronicreme mit Birnenkompott und Guetzli für Party
1h
Eistee-Sirup
30 Min
Dattel-Curry-Dip
5min
Birnen-Chutney
50 Min
Birnensenf mit Rosmarin
45min
Brombeer-Birnen Konfitüre
45min
Pfirsich-Joghurt-Glace
20 Min