
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g Mehl
- 50 g Gruyère in Stücken (2 cm)
- 80 g Zwiebeln halbiert
- 45 g Bratbutter
- 1000 g Wasser
- 2 Rindsbouillonwürfel (für je 0,5 l)
- 1 Prise Salz
- 1 Prise Pfeffer
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portionen
- Kalorie
- 201 kcal / 842 kJ
- Protein
- 5 g
- Tuk
- 15 g
- Sacharidy
- 11 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Älpler Magronen
45min
Brönnti Creme (Gebrannte Creme)
4hod. 50min
Knöpfli
50min
Vanilleglace
12hod.
Knöpfli
50min
Älpler Magronen
45min
Älplermagronen
30min
Bretzeli
2hod. 30min
Soledurner Wysuppe (Solothurner Weinsuppe)
1hod.
Hackfleisch-Omeletten mit Randen-Apfelmus
1hod. 10min
Zwiebelwähe
1hod. 15min
Süssmostcreme
4hod. 15min