Zařízení & příslušenství
Basler Mehlsuppe
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 10min.
4 Portionen
Suroviny
-
Mehl50 g
-
Gruyère in Stücken (2 cm)50 g
-
Zwiebeln halbiert80 g
-
Bratbutter45 g
-
Wasser1000 g
-
Rindsbouillonwürfel (für je 0,5 l)2
-
Salz1 Prise
-
Pfeffer1 Prise
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 Portionen
Protein
5 g
Kalorie
842 kJ /
201 kcal
Tuk
15 g
Sacharidy
11 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
En Guete, Schwiiz!
95 recepty/-ů
Švýcarsko
Švýcarsko
Mohlo by se vám také líbit...
Luzerner Lebkuchen
55min.
Speckzopf mit Zwiebelsprossen
2hod. 10min.
Brönnti Creme (Gebrannte Creme)
4hod. 50min.
Knöpfli
50min.
Älpler Magronen
45min.
Emmentaler Meringues
2hod. 15min.
Bretzeli
2hod. 30min.
Zwiebelwähe
1hod. 15min.
Lauch-Kartoffelstock mit Brätkügeli-Sauce
55min.
Apfelwähe
1hod. 15min.
Kartoffelstock nature
55min.
Süssmostcreme
4hod. 15min.